HELLCATS news ~ Magyarország első számú fanoldala
navigáció

Sorozat

Extrák

Főoldal

 
chat-doboz

 
aloldalak

Galéria

Ikonbázis

YouTube

 
következő rész


A sorozat következő részének címe Remember When, az első évad 14. része lesz, Amerikában 2011. február 1. napján kerül adásba.

imdb ~ képek
előző epizódok online

 
elit lapok




Még 2 hely!

 
információk

Szerkesztő: zsófee
Társszerkesztő: süttyőke
Nyitás: 2010. 09. 09.
Dizájn: harmadik by zsófee
Kapcsolat: e-levél
Twitter: hamarosan
Be- és kijelentkezés

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a szereplőkkel, sem a sorozat készítőivel, csak egy rajongói oldal, melyet egy lelkes rajongó üzemeltet. A lap minden tartalma saját, tehát a lopás súlyos következményeket von maga után, ezért szigorúan tilos lopni!

(c) HELLCATSNEWS.gp

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
friss hírek, információk

Társszerkesztő kerestetik

Sziasztok! Vége a kényszerszünetnek, de úgy érzem, hogy egyedül nem tudnám kinyitni az oldalt. Ez azt jelenti, hogy szeretnék magam mellé egy társszerkesztőt. Ha valaki jelentkezni szeretne, olvassa el az alábbi feltételeket:
- Szeretned kell a sorozatot, különben nincs értelme szerkesztőnek jelentkezni, mivel ez a legfontosabb.
- Tudnod kell használni valamilyen szerkesztőprogramot, hiszen frissként extrákat is lehet kitenni.
- Beszélj alapszinten angol nyelven, mert enélkül nehezen megy a fordítás.
Ha megfelelsz a feltételeknek és tényleg szeretnél velem szerkeszteni, írd meg e-mailben a neved, a lapod (ha van!), az msn címed, írd le, hogy miért szereted a sorozatot és küldj egy grafikai munkát, hogy tudjam, tudsz-e kezelni valamilyen szerkesztőpogramot. A jelentkezéseket a csutoras.zsofi@gmail.com e-mail címre várom, remélem jelentkezik valaki, ezen múlik a lap! :)

2010.10.16. 20:15, zsófee

Kényszerszünet

Egy ideje alig írok, frisselek, ennek fő oka az iskola. A héten és a jövőhéten meg egyáltalán nem tudnék írni, mert ezen a héten szervezzük a jövőhéten lévő diákhetet, ezért döntöttem a kényszerszünet mellett, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy zárok, tehát csak 2 hét az oldal nélkül. Remélem kibírjátok, két hét múlva találkozunk! :)

2010.10.05. 20:19, zsófee

Meglepetéééééééééés!

És végre elkészültem a lappal, még pár apróság van vissza, például új elit ikonok, a fejléces menü és utána teljesen kész lesz minden. Várom a véleményeket az új kinézetről, mondjátok el, hogy nektek tetszik-e vagy sem, mi lenne jó stb. Kíváncsi vagyok arra, hogy mit írtok! :D A frisseket később hozom, mert kezdődik a szokásos vasárnapi programom, a tanulás, de nem feledkezek meg a lapról. Majd érkezem! ;)

2010.10.03. 15:00, zsófee

Közlemény-féleség

Nos, ez a dizájn már lassan 3 hete, hogy fent van - magyarul a nyitás óta - és engem már őszintén irritál, szeretnék feltenni újat, de semmi ihletem. Annyira zavar, hogy sosem tudok összehozni egy dizájnt, hogy már záráson is gondolkodtam, de ne ijedjetek meg, majd kitalálok valamit. Remélem egy kis ideig el tudjátok nézni ezt a borzalmas kinézetet. Köszönöm annak, aki elolvasta!

2010.09.26. 16:29, zsófee

Ikonbázis

Tegnap unalmamban készítettem 23 db ikont, de közben rájöttem, hogy nincs hova feltöltenem, ezért megcsináltam az oldal ikonbázisát is. Most már megnézhetitek a 23 db ikont is, remélem hasznát veszitek! :)

2010.09.26. 16:14, zsófee

Online nézhető a 3. rész is

És végre feltöltődött a 3. rész is a megosztóra, úgyhogy most már ezt is nézhetitek magyar felirattal. És nincs nagy elcsúszás, remélem jövőhéten is hétvégére fel tudom tölteni majd a 4. részt!

HARMADIK RÉSZ ONLINE

2010.09.24. 16:36, zsófee

Modulok

Létrehoztam néhány alapmodult, ezek közé tartozik a 4 főbb szereplőnek készült modul, mindegyikben találhattok adatokat és egy képet, ezek a modulok a Sorozat menüben vannak. Az extrákhoz pedig létrehoztam a Feliratok és az Epizódzenék modult.

2010.09.24. 13:56, zsófee

Link a 2. részhez

Reggel gyorsan feliratoztam a második és a harmadik részt és a második részt már fel is töltöttem a netre, hogy nézni tudjátok. Remélem örültök, a harmadik pedig estefele érkezik! :)

MÁSODIK RÉSZ ONLINE

2010.09.24. 11:20, zsófee

Szerdai nézettségek

Nézettségi adatok következnek. Szeptember 15-én adták le a 2. részt, melynek nézettsége 2,64 millió volt, ami valljuk be azért nem rossz, de lehetne jobb is szerintem. Az e heti rész nézettsége pedig 2,3 millió volt, ami valljuk be nem éppen a legszebb eredmény, mert több, minr 3 millió volt a nézettség az első epizódnál, de reménykedjünk! :)

2010.09.24. 10:25, zsófee

1x05 still képek

Gyorsan feltöltöttem az 5. rész still képeit a galériába, mostantól ezek is megtekinthetőek!

2010.09.23. 21:20, zsófee
 

                                                                   


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?