HELLCATS news ~ Magyarország első számú fanoldala
navigáció

Sorozat

Extrák

Főoldal

 
chat-doboz

 
aloldalak

Galéria

Ikonbázis

YouTube

 
következő rész


A sorozat következő részének címe Remember When, az első évad 14. része lesz, Amerikában 2011. február 1. napján kerül adásba.

imdb ~ képek
előző epizódok online

 
elit lapok




Még 2 hely!

 
információk

Szerkesztő: zsófee
Társszerkesztő: süttyőke
Nyitás: 2010. 09. 09.
Dizájn: harmadik by zsófee
Kapcsolat: e-levél
Twitter: hamarosan
Be- és kijelentkezés

Az oldal nem áll kapcsolatban sem a szereplőkkel, sem a sorozat készítőivel, csak egy rajongói oldal, melyet egy lelkes rajongó üzemeltet. A lap minden tartalma saját, tehát a lopás súlyos következményeket von maga után, ezért szigorúan tilos lopni!

(c) HELLCATSNEWS.gp

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
friss hírek, információk

Promóciós képek

Feltöltöttem az eddig megjelent promóciós képeket az évadhoz. Ebbe beletartoznak a poszterek, a közös és egyéni fotósorozatok is. Eddig összesen 23 promó kép került fel a galériába, lessétek meg őket!

2010.09.12. 16:59, zsófee

Melanie Segal's MTV VMA Retreat

Heather Hemmens (aka Alice Verdura) megjelent pénteken a Melanie Segal's MTV VMA Retreat elnevezésű eseményen. Az eseményről 4 képet feltöltöttem a galériába.

2010.09.12. 16:27, zsófee

Seventeen fotózás

Aly Michalka és Ashley Tisdale az októberi Seventeen magazinban fognak szereplni, ez a videó pedig a fotózás színfalak mögötti videója.

2010.09.12. 13:51, zsófee

Ashley Tisdale: "Fittebb vagyok, mint valaha”

forrás: starity.hu

Ashley Tisdale tudta, hogy rengeteget kell az edzőterembe járnia, mikor elfogadta a Hellcats csapat fejének a szerepét – főleg, mivelhogy állítása szerint rengeteget eszik!

A High School Musical által híressé vált színésznő elmondta, hogy fittebb, mint valaha. Ezzel szemben a forgatáson ő a közismert kajáló. "A fiúk mindig azt mondják, többet eszem, mint ők. Egy kicsit őrült dolog. Az energia miatt eszem sokat, és nyilván sokat kell ennem, mert sokat is edzek.”

Elmesélte, hogy néhány étel – főleg a szénhidrátok – bármilyen mértékben fogyaszthatóak. A fiatal lány egy nap hat különböző étkezést folytat, ami általában alma, mogyoróvaj, müzli vagy proteindús ételek, steak, hal és pulyka. Az egyetlen hibája? "Kávé! A Folger's főleg Coffee Mate-tel. Ez az egyetlen, amit nem tudok feladni.”

A színésznő edzője kickboxot és súlyemeléseket csináltat vele egy az egyórás edzésein, hetente hatszor.

"Nagyon jó kardiónak. Jó a hasnak és az egész testnek. A súlyemelés nagyszerű az erősítéshez. De a kickbox az, ami igazán nagyon jó, mert mindent egyszerre mozgat. Nem igazán a súlyveszteségről van szó, de látom a különbséget. Sokkal magabiztosabbnak és formásabbnak érzem magam. És ez jó érzés!”

2010.09.10. 18:37, zsófee

Elkészült a galéria

Tegnap este már nem volt kedvem kiírni, hogy elkészült a galéria. Nos igen, tényleg készen van és már majdnem 900 kép található benne. Igaz, ezek a képek csak az első rész kivágott képei, de több, mint a semmi!

2010.09.10. 18:11, zsófee

Hellcats-szerelmi háromszög

forrás: starity.hu

A cikk már majdnem egy hónapja megjelent, de úgy éreztem muszáj elhoznom nektek. Olvassátok!

A Zap2it leült Ashley Tisdale-lel és Aly Michalkával csevegni a sorozatbeli szerelmi háromszögről a Television Critics Association’s Summer Press Touron.

A háromszög férfi tagját, Matt Barrt ismerhetjük a Tuti gimi és a Harper-sziget című sorozatokból. A Hellcatsben a karaktere, Dan, Marti gyerekkori legjobb barátja, akit Aly alakít. Dan kedveli Martit, nemcsak mint barátot.

Dan és Savannah randevúja a templom előtt kezdődik, ebből is látszik, hogy Savannah-nak nincs sok tapasztalata a szerelemben. A kapcsolatuk nem indul könnyen, hiszen a lány egy zárt könyv. "Nagyon bonyolult.” – mondta Ashley.

"Egyes jelenetben tényleg azt akarom, hogy legyen érzelem, és a jelenet is legyen érzelmes, de ő nagyon zárkózott, le kellett állítanom magamat. Nehéz magamban tartani, de ez a karakter.. Kevés ember számára nyitott, senkit nem enged közel."

"Marti úgy érzi, a régi és az új barátja között van valami, randiznak” – mondta Aly. „Marti nagyon furcsa. Teljesen meg van győződve arról, hogy Dannel csak barátok, de a fiú többet szeretne. Segít Savannah-nak készülni a randira, de gondolja: Oh, istenem, mi folyik itt? Nem tudja, mit érez."

Én már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!

2010.09.09. 18:55, zsófee

1x02 előzetes videó

Első frissem egy videó lenne, mégpedig a második rész trailere. A második rész az 'I Say A Little Prayer' címet viseli. Reménykedjünk, hogy a második rész is ütni fog, mint az első, mert szerintem tényleg jó sorozatnak ígérkezik!

2010.09.09. 18:20, zsófee

Nyitás pillanata

Ezennel megnyitom Magyarország első számú Hellcats rajongói oldalát. A sorozatnak tegnap volt a premierje a tengerentúlon, mi magyarok pedig már ma meg tudtuk tekinteni. Én megnéztem és megkedveltem. Úgy érzem hatalmas sikere lesz odakint és nálunk is, úgyhogy mihamarabb akartam nyitni egy rajongói lapot és tádám, készen is van. A CSS teljes egészében ugyanaz, mint ami a PLL fanoldalamon van, de egyszerűen imádom. Na, ennyi elég kezdőnek, lássuk mi fán terem a sorozat! ;)

2010.09.09. 18:00, zsófee
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

                                                                   


Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?